1e Kwartaal 2020 1e Kwartaal 2020
zondag 06 januari
Liliane Fonds
Voor kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden is armoede dikwijls de grootste belemmering voor een gelukkig bestaan. Het ontbreekt hun omgeving aan geld voor revalidatie. Ze blijven daardoor verstoken van hulpmiddelen om hun leven te vergemakkelijken en ze krijgen niet de kans om zich te ontplooien tot volwassenen met een eigen, volwaardige plek in de maatschappij. Het Liliane Fonds streeft naar verbetering van de levenskwaliteit van deze kinderen en jongeren, zodat ze meetellen en meedoen in de samenleving. Wij steunen met deze collecte het werk van het Liliane Fonds.

zondag 13 januari
Bartiméus Sonneheerdt
Als je blind of slechtziend bent is met hulpmiddelen, aanpassingen en/of extra begeleiding vaak heel veel mogelijk. Hulpmiddelen of aangepaste materialen moeten echter worden ontwikkeld. De overheid financiert veel, maar niet alles. Onderzoek of andere belangrijke ontwikkelingen blijven daardoor vaak liggen. Bartiméus Sonneheerdt zet zich daarom in om projecten mogelijk te maken die de overheid (nog) niet financiert. Hiervoor vragen wij uw steun. Uw gift maakt letterlijk het verschil.

datum en tijdstip 15-12-2019 om 10.00 uur

datum en tijdstip 22-12-2019 om 10.00 uur

Kerstviering
datum en tijdstip 25-12-2019 om 10.00 uur

Uitnodiging Kerstlunch
De contactgroep nodigt u uit voor de jaarlijkse Kerstlunch op donderdag 19 december a.s. meer

Vooraankondiging
Het volgende themagesprek in de serie gesprekken rond de Bijbel zal plaatsvinden op dinsdag 28 januari a.s., 19.45 tot 21.15 uur.

Advent & Kerst 2019: Geef licht!

Vluchtelingen Lesbos

Dienst 08-12-2019