1e Kwartaal 2021 1e Kwartaal 2021
zondag 10 januari
Liliane Fonds
Voor kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden is armoede dikwijls de grootste belemmering voor een gelukkig bestaan. Het ontbreekt hun omgeving aan geld voor revalidatie. Ze blijven daardoor verstoken van hulpmiddelen om hun leven te vergemakkelijken en ze krijgen niet de kans om zich te ontplooien tot volwassenen met een eigen, volwaardige plek in de maatschappij. Het Liliane Fonds streeft naar verbetering van de levenskwaliteit van deze kinderen en jongeren, zodat ze meetellen en meedoen in de samenleving. Wij steunen met deze collecte het werk van het Liliane Fonds.

zondag 17 januari 2021
De Regenboog
De Regenboog Groep is een organisatie in Amsterdam die gedragen wordt door honderden medewerkers en vrijwilligers. Zij spannen zich dagelijks in om een sociaal vangnet te bieden voor daklozen, verslaafden, mensen met psychische problemen en cliënten van de voedselbank. Zonder die inzet zou het onmogelijk zijn het netwerk van inloophuizen en zorgvoorzieningen draaiend te houden. Samen doen ze hun best om bezoekers, deelnemers en cliënten nieuwe kansen te geven en om Amsterdam leefbaar te houden voor hen die het minder hebben getroffen. Van harte aanbevolen!

zondag 31 januari 2021
Voedselbank Gooi
De collecte is vandaag bestemd voor Voedselbank Gooi, die klaar staat voor iedereen die in de problemen is geraakt.
Dat de situatie voor veel mensen moeilijk is merkt Voedselbank Gooi aan het grote aantal mensen dat een voedselpakket aanvraagt. Wie het nodig heeft krijgt een pakket.
Er wordt alleen gekeken naar het besteedbare inkomen en niet of iemand bezittingen heeft. Iedereen die hulp nodig heeft kan aankloppen. Mensen moeten voldoende te eten hebben.
Op de website van de voedselbank (www.voedselbankgooi.nl) staan de normen die gehanteerd worden voor de verstrekking van een voedselpakket. Afhankelijk van de situatie kan besloten worden dat iemand vier weken lang een voedselpakket krijgt, in afwachting van een officiële aanvraag.

zondag 07 maart 2021
Voedselbank Gooi

Pasen 2021

In verband met de omstandigheden dit jaar een dienst die van te voren werd opgenomen. meer

Geen diensten
Een mededeling van de kerkenraad. meer

Wij volgen de PKN richtlijnen voor erediensten en andere bijeenkomsten.
Om het protocol te raadplegen, klik hier.