1e Kwartaal 2022 1e Kwartaal 2022
zondag 02 januari
Kinderen in de knel
Elke dag zijn er miljoenen mensen over de hele wereld op de vlucht, op zoek naar veiligheid en een betere toekomst. Mensen uit Syrië, Afghanistan en Iran komen via Turkije terecht in Griekse vluchtelingenkampen. Ze verblijven in gammele tenten, en er is gebrek aan schoon drinkwater, medicijnen en sanitaire voorzieningen. Hen wacht een moeilijke en onzekere tijd, vanwege lange procedures.
Kerk in Actie gelooft dat vluchtelingen recht hebben op een beter leven en helpt met bijv. voedsel, gezondheidszorg en onderwijs.
Met uw bijdrage steunt u het werk van Kerk in Actie voor opvang van deze vluchtelingen en andere noodhulpprojecten wereldwijd. Geef royaal aan deze collecte. Hartelijk dank!

Uw bijdrage aan de eerste collecte kunt u overmaken naar:
NL36ABNA0550101365 t.n.v. Diaconie Prot. Gemeente de Graankorrel te ’s-Graveland, o.v.v. ‘Kinderen in de knel’.

zondag 09 januari
Lilianefonds
Voor kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden is armoede dikwijls de grootste belemmering voor een gelukkig bestaan. Het ontbreekt hun omgeving aan geld voor revalidatie. Ze blijven daardoor verstoken van hulpmiddelen om hun leven te vergemakkelijken en ze krijgen niet de kans om zich te ontplooien tot volwassenen met een eigen, volwaardige plek in de maatschappij. Het Liliane Fonds streeft naar verbetering van de levenskwaliteit van deze kinderen en jongeren, zodat ze meetellen en meedoen in de samenleving. Wij steunen met deze collecte het werk van het Liliane Fonds.

Uw bijdrage aan de eerste collecte kunt u overmaken naar:
NL36ABNA0550101365 t.n.v. Diaconie Prot. Gemeente de Graankorrel te ’s-Graveland, o.v.v. ‘Lilianefonds’.

datum en tijdstip 03-12-2021 om

datum en tijdstip 05-12-2021 om 10.00 uur

datum en tijdstip 12-12-2021 om 10.00 uur

datum en tijdstip 15-12-2021 om 20.00 uur

datum en tijdstip 19-12-2021 om 10.00 uur

Amnesty International
Hier volgt een mogelijkheid om Amnesty alsnog te steunen. meer

Wij volgen de PKN coronarichtlijnen voor erediensten en andere bijeenkomsten.