3e Kwartaal 2019 3e Kwartaal 2019
zondag 07 juli
Binnenlands Diaconaat
Maar liefst één op de negen kinderen in Nederland groeit op in armoede. Wanneer in de zomervakantie hun klasgenootjes uitvliegen naar zonnige oorden, blijven zij achter.
Samen met plaatselijke kerken wil Kerk in Actie 5.000 kinderen, die in armoede opgroeien, verrassen met een vrolijke vakantietas gevuld met leuke cadeautjes en kortingsbonnen voor bijvoorbeeld een ijsje, het zwembad of een pretpark. Helpt u mee deze kinderen op deze manier te verrassen? Van harte aanbevolen.

datum en tijdstip 26-06-2019 om 20.00 uur

datum en tijdstip 30-06-2019 om 10.00 uur