2e Kwartaal 2019 2e Kwartaal 2019

zondag 07 april
Zending - Rwanda
Het is 25 jaar geleden dat één miljoen Rwandezen werden afgeslacht. Rose Mukankaka overleefde de genocide, maar verloor haar ouders, broers en zussen. Ze besloot dat ze God wilde dienen, door weeskinderen op te vangen en onder te brengen in pleeggezinnen. Zo ontstond Mwana Ukundwa, ‘geliefd kind’. In de afgelopen 25 jaar is het werk veranderd. Tegenwoordig ondersteunt de organisatie kinderen die hun ouders aan hiv-aids hebben verloren, of zelf besmet zijn. Zij krijgen medicijnen, schooluniformen en leren om te gaan met hun ziekte. Ook alleenstaande moeders die besmet zijn worden ondersteund in de zorg voor zichzelf en hun gezin. U maakt dit werk mede mogelijk door uw bijdrage aan deze collecte.

datum en tijdstip 24-03-2019 om 10.00 uur

datum en tijdstip 05-04-2019 om 18.00 uur

datum en tijdstip 08-05-2019 om 20.00 uur

Meditatief bijbellezen
Een vorm van mediteren is meditatief Bijbellezen.
Dit willen we gaan oefenen in drie avonden in april, in ‘de Graankorrel’. Voor meer informatie klik hier.

De Nashville-verklaring
Ds. René de Reuver betreurt de naar Nederland overgewaaide Nashville-verklaring. meer

Hetvakantiebureau.nl
Wilt u graag op vakantie in Nederland maar ziet u er tegen op die zelf te regelen, bijvoorbeeld omdat u zorg nodig heeft? Dan kunt u terecht bij Hetvakantiebureau.nl.
Verpleegkundigen bieden de zorg zoals u dat thuis gewend bent. meer

Dienst 17-03-2019