Liliane Fonds Liliane Fonds

Het Liliane Fonds ondersteunt kinderen met een handicap in de armste delen van Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Zij hebben net als iedereen het recht om mee te doen. Thuis, op school en in de buurt. Jaarlijks bereikt het Liliane Fonds ruim 80.000 kinderen in ongeveer veertig landen. Dat kan doordat wordt samengewerkt met mensen die dicht bij de kinderen wonen en werken. De aanpak is eenvoudig en doeltreffend tegelijk: elk kind krijgt persoonlijke hulp.
Voor meer informatie klik hier.

PASTORALE BRIEF
Om de brief van ds. Stella Muns te lezen, klik hier.

Voorlopig GEEN diensten
De kerkenraad heeft besloten de zondagse kerkdiensten voorlopig geen doorgang te laten vinden. meer

Vluchtelingen Lesbos

Dienst 08-03-2020