Liliane Fonds Liliane Fonds

Het Liliane Fonds ondersteunt kinderen met een handicap in de armste delen van Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Zij hebben net als iedereen het recht om mee te doen. Thuis, op school en in de buurt. Jaarlijks bereikt het Liliane Fonds ruim 80.000 kinderen in ongeveer veertig landen. Dat kan doordat wordt samengewerkt met mensen die dicht bij de kinderen wonen en werken. De aanpak is eenvoudig en doeltreffend tegelijk: elk kind krijgt persoonlijke hulp.
Voor meer informatie klik hier.

Eerstvolgende dienst
Voorlopig alleen op de eerste zondag van de maand. meer

Ds. Stella Muns wenst allen een gezegende zomer!
We zijn een vreemde zomer in gegaan. meer

Collecteren in coronatijd
Om dit bericht van de Diaconie te openen, klik hier.

Wij volgen de PKN richtlijnen voor erediensten en andere bijeenkomsten.
Om het protocol te raadplegen, klik hier.

Dienst 05-07-2020