Liliane Fonds Liliane Fonds

Het Liliane Fonds ondersteunt kinderen met een handicap in de armste delen van Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Zij hebben net als iedereen het recht om mee te doen. Thuis, op school en in de buurt. Jaarlijks bereikt het Liliane Fonds ruim 80.000 kinderen in ongeveer veertig landen. Dat kan doordat wordt samengewerkt met mensen die dicht bij de kinderen wonen en werken. De aanpak is eenvoudig en doeltreffend tegelijk: elk kind krijgt persoonlijke hulp.
Voor meer informatie klik hier.

Zeven werken van barmhartigheid

Klik hier om te openen. Even geduld s.v.p. ...

Pasen 2021

In verband met de omstandigheden dit jaar een dienst die van te voren werd opgenomen. meer

Geen diensten
Een mededeling van de kerkenraad. meer

Wij volgen de PKN richtlijnen voor erediensten en andere bijeenkomsten.
Om het protocol te raadplegen, klik hier.