Liliane Fonds Liliane Fonds

Het Liliane Fonds ondersteunt kinderen met een handicap in de armste delen van Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Zij hebben net als iedereen het recht om mee te doen. Thuis, op school en in de buurt. Jaarlijks bereikt het Liliane Fonds ruim 80.000 kinderen in ongeveer veertig landen. Dat kan doordat wordt samengewerkt met mensen die dicht bij de kinderen wonen en werken. De aanpak is eenvoudig en doeltreffend tegelijk: elk kind krijgt persoonlijke hulp.
Voor meer informatie klik hier.

Hemelvaart in de polder
datum en tijdstip 26-05-2022 om 9.30 uur

datum en tijdstip 29-05-2022 om 10.00 uur

datum en tijdstip 01-06-2022 om 19.30 uur

Pinksteren
datum en tijdstip 05-06-2022 om 10.00 uur

Samen in actie voor Oekraïne
Noodhulp meer

Wij volgen de PKN coronarichtlijnen voor erediensten en andere bijeenkomsten.