Liliane Fonds Liliane Fonds

Het Liliane Fonds ondersteunt kinderen met een handicap in de armste delen van Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Zij hebben net als iedereen het recht om mee te doen. Thuis, op school en in de buurt. Jaarlijks bereikt het Liliane Fonds ruim 80.000 kinderen in ongeveer veertig landen. Dat kan doordat wordt samengewerkt met mensen die dicht bij de kinderen wonen en werken. De aanpak is eenvoudig en doeltreffend tegelijk: elk kind krijgt persoonlijke hulp.
Voor meer informatie klik hier.

Gespreksavond
datum en tijdstip 26-10-2021 om 19.30 uur

datum en tijdstip 29-10-2021 om

datum en tijdstip 31-10-2021 om 10.00 uur

Vrouwencontactgroep
datum en tijdstip 04-11-2021 om 14.00 uur

datum en tijdstip 07-11-2021 om 10.00 uur

Wij volgen de PKN coronarichtlijnen voor erediensten en andere bijeenkomsten.