PKN
Welkom op de website van de Protestantse Gemeente 'De Graankorrel'
  Home Gastenboek   Over ons Contact Bloemengroet Overdenking   Meer overdenkingen In memoriam   Kerkdiensten Contactgroep vrouwen Agendapagina   Leeshoek   Kerkenraad Meer kerkenraad   Diaconie   Collecten Spaaractie Zending Geldzaken Privacyverklaring   ANBI   Historie Kerkgebouw Verhuur   Links Meer links Protestants pionieren De Dillewijn
 
Hetvakantiebureau.nl Hetvakantiebureau.nl
Hetvakantiebureau.nl maakt deel uit van de Protestantse Stichting Diaconaal Vakantiewerk (PSDV). PSDV wil eraan bijdragen dat mensen zich niet buitengesloten voelen. Daarom bieden zij in samenwerking met en steun van de Protestantse Kerk in Nederland vakantiemogelijkheden aan voor mensen voor wie het door ziekte, beperking of leeftijd niet vanzelfsprekend is om op vakantie te gaan. De vakanties hebben een open-christelijk karakter en zijn voor iedereen, ongeacht zijn of haar achtergrond, toegankelijk. Men viert vakanties in een van de vijf eigen (aangepaste) of twee gehuurde (aangepaste) accommodaties in Nederland.
 
Als u graag op vakantie wilt in Nederland maar er tegen op ziet om de vakantie zelf te regelen, kunt u kiezen voor een van de 70 vakanties van Hetvakantiebureau.nl. Tijdens deze vakanties voor senioren kunt u rekenen op hulp bij praktische zaken en begeleiding door vrijwilligers. Ook organiseren zij alle uitstapjes en activiteiten.
Heeft u zorg nodig? Gediplomeerde verpleegkundigen en verzorgenden bieden de zorg zoals u dat thuis gewend bent.
 
Er is volop keuze in het activiteitenprogramma zoals een busreis, workshops, een spelletje spelen of genieten van een muziekoptreden. U kunt er ook lekker op uit gaan om te winkelen of een prachtige (rolstoel)fietstocht of (rolstoel)wandeltocht door de omgeving te maken. Vrijwilligers gaan op uw verzoek met u mee! Er is voldoende ruimte in het programma om zelf iets te ondernemen of juist even niets te doen.
 
Wilt u ook zorgeloos vakantie vieren en de Vakantiegids ontvangen, of heeft u vragen? Neem dan contact met: telefoon (0318) 48 66 10, e-mail
U kunt natuurlijk ook met uw vragen terecht bij de Diaconie.
terug
 
 

Eredienst
datum en tijdstip 26-05-2019 om 10.00 uur
meer details

Hemelvaart
datum en tijdstip 30-05-2019 om 9.30 uur
meer details

Uiterste inleverdatum kopij KSSK
datum en tijdstip 31-05-2019 om 18.00 uur
meer details

 
Het begint met contact
Klik hier voor informatie over de Pioniersgroep Wijdemeren en de activiteiten.
 
Hetvakantiebureau.nl
Wilt u graag op vakantie in Nederland maar ziet u er tegen op die zelf te regelen, bijvoorbeeld omdat u zorg nodig heeft? Dan kunt u terecht bij Hetvakantiebureau.nl. 
Verpleegkundigen bieden de zorg zoals u dat thuis gewend bent. meer
 
Dienst 19-05-2019
Slotlied meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.