Het vernieuwde Honk Het vernieuwde Honk
Het Honk is de zomer van 2018 compleet gerenoveerd. Maandenlang moest bij het koffiedrinken na de kerkdienst worden uitgeweken naar de veel kleinere wijkzaal. Dat lukte, maar het was ‘behelpen’.
Sinds september 2018 beschikken we echter over een heel fraaie ruimte, waar het na de diensten goed toeven is.
Inmiddels hebben de vele vrijwilligers tijdens een gezamenlijke maaltijd het resultaat van hun inspanningen kunnen ‘beleven’. Mensen, het moet nog maar eens worden genoemd, jullie hebben een fantastische prestatie geleverd!
Als gemeente willen we natuurlijk graag het tot stand komen van het eindresultaat meebeleven. En daarom heeft Ellen Blankenberg voor ons het onderstaande verslag geschreven.
Klik hier voor haar verslag.

Ds. Stella Muns wenst allen een gezegende zomer!
We zijn een vreemde zomer in gegaan. meer

Collecteren in coronatijd
Om dit bericht van de Diaconie te openen, klik hier.

Wij volgen de PKN richtlijnen voor erediensten en andere bijeenkomsten.
Om het protocol te raadplegen, klik hier.

Dienst 05-07-2020