Het vernieuwde Honk Het vernieuwde Honk

Het Honk is de zomer van 2018 compleet gerenoveerd. Maandenlang moest bij het koffiedrinken na de kerkdienst worden uitgeweken naar de veel kleinere wijkzaal. Dat lukte, maar het was ‘behelpen’.
Sinds september 2018 beschikken we echter over een heel fraaie ruimte, waar het na de diensten goed toeven is.
Inmiddels hebben de vele vrijwilligers tijdens een gezamenlijke maaltijd het resultaat van hun inspanningen kunnen ‘beleven’. Mensen, het moet nog maar eens worden genoemd, jullie hebben een fantastische prestatie geleverd!
Als gemeente willen we natuurlijk graag het tot stand komen van het eindresultaat meebeleven. En daarom heeft Ellen Blankenberg voor ons het onderstaande verslag geschreven.
Klik hier voor haar verslag.

Eredienst met Heilig Avondmaal
datum en tijdstip 28-04-2019 om 10.00 uur

datum en tijdstip 03-05-2019 om 18.00 uur

Gemeentevergadering
datum en tijdstip 03-05-2019 om 19.30 uur

De Nashville-verklaring
Ds. René de Reuver betreurt de naar Nederland overgewaaide Nashville-verklaring. meer

Hetvakantiebureau.nl
Wilt u graag op vakantie in Nederland maar ziet u er tegen op die zelf te regelen, bijvoorbeeld omdat u zorg nodig heeft? Dan kunt u terecht bij Hetvakantiebureau.nl.
Verpleegkundigen bieden de zorg zoals u dat thuis gewend bent. meer

Dienst 21-04-2019