Het vernieuwde Honk Het vernieuwde Honk
Het Honk is de zomer van 2018 compleet gerenoveerd. Maandenlang moest bij het koffiedrinken na de kerkdienst worden uitgeweken naar de veel kleinere wijkzaal. Dat lukte, maar het was ‘behelpen’.
Sinds september 2018 beschikken we echter over een heel fraaie ruimte, waar het na de diensten goed toeven is.
Inmiddels hebben de vele vrijwilligers tijdens een gezamenlijke maaltijd het resultaat van hun inspanningen kunnen ‘beleven’. Mensen, het moet nog maar eens worden genoemd, jullie hebben een fantastische prestatie geleverd!
Als gemeente willen we natuurlijk graag het tot stand komen van het eindresultaat meebeleven. En daarom heeft Ellen Blankenberg voor ons het onderstaande verslag geschreven.
Klik hier voor haar verslag.

datum en tijdstip 25-07-2021 om 10.00 uur

Geen dienst
datum en tijdstip 01-08-2021 om 10.00 uur

Geen dienst
datum en tijdstip 08-08-2021 om 10.00 uur

Wilt u contact? meer

Duiven van hoop
Deze zomer blijven duiven in de kerk vliegen. meer

Wij volgen de PKN coronarichtlijnen voor erediensten en andere bijeenkomsten.