Save the Children Save the Children

Save the Children is ’s werelds grootste onafhankelijke organisatie op het gebied van kinderrechten. Elk kind dat bedreigd wordt in zijn / haar kind zijn heeft onze aandacht en zorg. Ongeacht geloof, geslacht, ras, huidskleur, nationaliteit of politieke gezindheid.
Save the Children richt zich op het redden van levens en het redden van de toekomst van kinderen. Medische zorg, goede voeding en voorlichting redden levens. Leren lezen en schrijven, maar ook leren over kinderrechten, beroepsmogelijkheden, vrede en veiligheid bieden kansen voor een betere toekomst.
Voor meer informatie, klik hier.

Eredienst met Heilig Avondmaal
datum en tijdstip 28-04-2019 om 10.00 uur

datum en tijdstip 03-05-2019 om 18.00 uur

Gemeentevergadering
datum en tijdstip 03-05-2019 om 19.30 uur

De Nashville-verklaring
Ds. René de Reuver betreurt de naar Nederland overgewaaide Nashville-verklaring. meer

Hetvakantiebureau.nl
Wilt u graag op vakantie in Nederland maar ziet u er tegen op die zelf te regelen, bijvoorbeeld omdat u zorg nodig heeft? Dan kunt u terecht bij Hetvakantiebureau.nl.
Verpleegkundigen bieden de zorg zoals u dat thuis gewend bent. meer

Dienst 21-04-2019