Save the Children Save the Children

Save the Children is ’s werelds grootste onafhankelijke organisatie op het gebied van kinderrechten. Elk kind dat bedreigd wordt in zijn / haar kind zijn heeft onze aandacht en zorg. Ongeacht geloof, geslacht, ras, huidskleur, nationaliteit of politieke gezindheid.
Save the Children richt zich op het redden van levens en het redden van de toekomst van kinderen. Medische zorg, goede voeding en voorlichting redden levens. Leren lezen en schrijven, maar ook leren over kinderrechten, beroepsmogelijkheden, vrede en veiligheid bieden kansen voor een betere toekomst.
Voor meer informatie, klik hier.

datum en tijdstip 27-09-2020 om

Het goede leven?!
Een korte overdenking van ds. Stella Muns. meer

Noodhulp Syrië
Om dit bericht van de Diaconie te openen, klik hier.

Wij volgen de PKN richtlijnen voor erediensten en andere bijeenkomsten.
Om het protocol te raadplegen, klik hier.

Dienst 13-09-2020