Save the Children Save the Children

Save the Children is ’s werelds grootste onafhankelijke organisatie op het gebied van kinderrechten. Elk kind dat bedreigd wordt in zijn / haar kind zijn heeft onze aandacht en zorg. Ongeacht geloof, geslacht, ras, huidskleur, nationaliteit of politieke gezindheid.
Save the Children richt zich op het redden van levens en het redden van de toekomst van kinderen. Medische zorg, goede voeding en voorlichting redden levens. Leren lezen en schrijven, maar ook leren over kinderrechten, beroepsmogelijkheden, vrede en veiligheid bieden kansen voor een betere toekomst.
Voor meer informatie, klik hier.

datum en tijdstip 03-10-2021 om 10.00 uur

datum en tijdstip 06-10-2021 om 20.00 uur

Vrouwencontactgroep
datum en tijdstip 07-10-2021 om 14.00 uur

datum en tijdstip 10-10-2021 om 10.00 uur

datum en tijdstip 17-10-2021 om 10.00 uur

ZinCafé
Op vrijdag 22 oktober komt Joyce Rondaij vertellen over haar boek ‘Primo Levi na God’ (verhalen van een nieuwe Bijbel). meer

Wij volgen de PKN coronarichtlijnen voor erediensten en andere bijeenkomsten.